Dynamisch werken stimuleert beweging en houdt in dat langdurig stilzitten wordt vermeden. Het is hierbij niet de bedoeling om voortaan enkel rechtstaand of al fietsend te werken - wel belangrijk is de dagelijkse zitmarathon te doorbreken. 

Op het eerste zicht lijkt dit niet zo eenvoudig, omdat ‘zittend werken’ de norm is en de meeste werkplekken hiernaar ingericht zijn. 

Kantoormedewerkers zitten vaak meer dan 10 uur per dag. Aan het ontbijt, op het werk en tijdens woon-werkverkeer. Thuis zijn we, na een zittend diner, blij dat we na een lange dag hard werken, lekker voor televisie kunnen gaan zitten.

Langdurig zitten is een onderdeel van onze moderne levensstijl geworden. De negatieve gevolgen hiervan worden steeds duidelijker: langdurig zitten is dé nieuwe bedreiging voor onze gezondheid! Risico’s van een zittend leven verhoogt het risico op Obesitas, Diabetes Type II, hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker. De oplossing is bewegen!

Gezonde medewerkers zijn productiever, gelukkiger en langer inzetbaar. Dynamische werkplekken van Platevoet Office Solutions zijn ideaal voor 'het Nieuwe Werken'. Mensen worden uitgenodigd en gemotiveerd om meer en vaker te staan en te bewegen. Daardoor zijn gebruikers productiever, gezonder en hebben meer plezier in hun werk. Belangen van zowel werkgevers als van werknemers worden optimaal gediend door de inzet van aangepast kantoormeubilair.

Zit minder en beweeg meer, stap voor stap lukt het je zeker! Neem vrijblijvend contact op: wij komen u graag informeren over dynamisch werken en hoe uw infrastructuur & meubilair daartoe kan bijdragen.

 

“Dynamisch werken” kantoormeubilair is een investering in gezondheid, productiviteit, creativiteit en werknemerstevredenheid.

 

Hier vindt u nog meer info: het gezonde werken.

© 2018 Platevoet Office Solutions BVBA. Webdesign door WEBSTEUN.be

Karpelstraat 40 | 8630 Veurne | tel. +32 58 31 68 40 | gsm +32 486 65 95 65 | info@platevoet.be | BTW BE 0833.276.124